Aanbieding!

Portamundo handgeweven draagdoek – Purple/Coral

119,00 109,00

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

‘Dancing colors’
De combinatie van kleur en weving maakt dat de kleuren in deze doek als het ware met het licht dansen. Afhankelijk van hoe het licht valt, kleurt de doek van koraalrood/fuchsia tot paars tot donkerpaars met een vleugje kobaltblauw en alle tinten daar tussenin. Dat geeft deze doek een hele speciale en unieke uitstraling!

Op traditionele wijze met de hand geweven op autenthieke weefgetouwen
Geweven volgens Fair Tradeprincipe in Guatamala, zodat de wevers een eerlijke opbrengst krijgen!
De traditionele weving (linnenbedweving) in combinatie met het onbehandelde katoen, maakt de doek tot een zeer draagkrachtige en stabiele draagdoek.
De stof glijdt niet snel weg, waardoor ze goed blijft zitten bij het knopen. Dit maakt de doek ook heel geschikt voor beginnende dragers!
De doeken zijn onbehandeld, d.w.z. dat het katoen niet geborsteld of gekamd is en de doeken ook na het weven niet gewassen zijn met fabricsoftners of dat ze andere behandelmethoden hebben gehad om de doek bij aanvang zachter te maken.

Lengte van de draagdoek is 4,7 mtr – maat 6

Doordat de doeken traditioneel met de hand geweven worden, kun je soms een kleine onregelmatigheid of knoopje zien. Dit geeft iedere doek een authentieke en unieke uitstraling.